2. MAJ 2017 KL. 15.00

FÅ SUCCES MED NETVÆRK OG NETWORKING

Networking er en disciplin, man kan lære sig. House2Succeed sætter denne gang fokus på grundprincipper og enkle værktøjer til at blive en succesfuld netværker.

Vejen til at blive en god netværker handler bl.a. om at kende og bruge nogle simple værktøjer og metoder. På denne power workshop får du indblik i grundprincipper og værktøjer til at blive en succesfuld netværker. Og du får inspiration til at bruge netværk til at opnå dine mål, både privat og professionelt.

Vi ser på forberedelse til networking i praksis, både ved det fysiske møde og på sociale medier. Og du får mulighed for at prøve de netværksværktøjer, du lige har lært, af på dig selv og på de andre deltagere.

Indhold:

  • Grundprincipper
  • Metode
  • Networking i praksis
  • Netværk på sociale medier

HUSK AT TILMELDE DIG HER PÅ SIDEN ELLER PÅ VORES FACEBOOKSIDE (PRIS DKK 0,-)

PROGRAMMET

15.00

Velkomst samt foredrag & workshop omkring netværk og networking v/ Morten Gjøl – Networking Company.
17.00Netværksøvelse/-sjov
17.30Afslutning

I House2Succeed holder vi holder hver måned inspirations- og netværksmøder for kunder og andre interesserede, hvor vi gratis deler viden, som vi mener har værdi for andre i vores netværk.

Med venlig hilsen

House2Succeed

TILMELD

Vi glæder os til at se dig til en spændende og lærerig eftermiddag.

Af hensyn til indkøb, så der er plads og forfriskninger til alle, vil vi meget gerne vide om du kommer, så husk at tilmelde dig og evt. kollegaer her:

.

Navn*:

E-mail*:

Mobilnummer*:

Firma:

Bemærk! Dit mobilnummer benyttes udelukkende i tilfælde af ændringer kort før arrangementafholdelse). Når du tilmelder dig, kommer du automatisk også på vores e-mail service, så du får besked, når vi holder nye arrangementer. Du kan til enhver tid afmelde dig listen nederst i mailen.