3. APRIL 2017 KL. 15.00

KOM I GANG MED VIDEO PÅ DE SOCIALE MEDIER

House2Succeed sætter denne gang fokus på, hvordan du kommer i gang med at bruge video til at skabe opmærksomhed og komme ud med dit budskab på de sociale medier.

Det kræver 1,8 millioner ord at kommunikere det samme budskab, som man kan vise med 1 minuts video.

Det er bl.a. derfor, at både dine kunder såvel som søgemaskinerne foretrækker video.

Hvis du endnu ikke er kommet i gang med at benytte video i din kommunikation og markedsføring, så vil du til dette foredrag få input til både teknik og indhold samt tips og tricks til, hvordan du nemt selv får produceret video.

HUSK AT TILMELDE DIG HER PÅ SIDEN (PRIS DKK 0,-)

PROGRAMMET

15.00

Velkomst & foredrag omkring hvordan du nemt kommer i gang med at benytte video i din markedsføring v/ Allan Isaksen, ejer af Get SoMe Help & partner i House2Succeed
16.00Netværkssjov og snacks
17.30Afslutning

I House2Succeed holder vi holder hver  måned inspirations- og netværksmøder for kunder og andre interesserede, hvor vi gratis deler viden, som vi mener har værdi for andre i vores netværk.

Med venlig hilsen

House2Succeed

TILMELD

Vi glæder os til at se dig til en spændende og lærerig eftermiddag.

Af hensyn til indkøb, så der er plads og forfriskninger til alle, vil vi meget gerne vide om du kommer, så husk at tilmelde dig og evt. kollegaer her:

.

Navn*:

E-mail*:

Mobilnummer*:

Bemærk! Dit mobilnummer benyttes udelukkende i tilfælde af ændringer kort før arrangementafholdelse). Når du tilmelder dig, kommer du automatisk også på vores e-mail service, så du får besked, når vi holder nye arrangementer. Du kan til enhver tid afmelde dig listen nederst i mailen.

NÆSTE INSPIRATIONSMØDE

Sæt allerede nu kryds i kalenderen til vores næste møde tirsdag d. 2. maj, hvor temaet bliver “Få succes med netværk og networking”