MBTI | Persontyper | Social Intelligens

Mennesker er forskellige og vores adfærd fortæller os hvem vi er og hvordan vi har det.
Hvad enten vi interagerer med kunder, kolleger eller samarbejdspartnere er MBTI et godt og sjovt afsæt til personlig udvikling, menneskelig forståelse og relationelle kompetencer.

Myers-Briggs Type Indikator (MBTI®) er en personlighedstest, der ud fra psykometriske redskaber og dybdepsykologi, afkoder dine medfødte præferencer og dermed dine ubevidste og intuitive handlemønstre i livet.

Mange tusinde mennesker verden over har med Myers-Briggs Type Indikator (MBTI®) opnået øget indsigt og forståelse for både deres egen og andre menneskers adfærd. MBTI® testen kan være et nyttigt redskab i forskellige udviklingsprocesser, både i forhold til individuel udvikling som medarbejderudvikling og lederudvikling, men også i forhold til gruppeudvikling. MBTI testen giver en forståelse for hvorfor vi som mennesker reagerer forskelligt i almindelige arbejdssituationer og under pres.

Denne selvindsigt og medfølgende rummelighed, er et godt bidrag i en transformation.

Det handler om at anvende persontyper som afsæt til udvikling, aldrig som undskyldning for at undlade udvikling

Vigtigst af alt er, at testen aldrig bør stå alene, men være et redskab eller afsæt til en ønsket udvikling. Kontakt os derfor endelig for at finde ud af om MBTI er det rette afsæt for dig og din situation.