Potentialeafklaring - til dig, der ønsker at:

Finde frem til, hvordan din virksomhed kan udnytte digitale teknologier til at opnå konkurrencefordele og skabe vækst.

Levere de produkter og services som kunderne efterspørger – her og nu og om 3-5 år.

Investere i de rigtige teknologier, op opnå gevinster på både den korte og lange bane.

Book gratis dialogmøde nu og SPAR 50% ved efterfølgende køb

Potentialeafklaring

For dig der ønsker at:

Finde frem til, hvordan din virksomhed kan udnytte digitale teknologier til at opnå konkurrencefordele og skabe vækst.

Levere de produkter og services som kunderne efterspørger – her og nu og om 3-5 år.

Investere i de rigtige teknologier, og opnå gevinster på både den korte og lange bane.

Hvad er en potentialeafklaring?

En potentialeafklaring er en proces, hvor ledere og nøglemedarbejdere sammen identificerer og prioriterer, hvilke digitale teknologier der vil skabe mest værdi for virksomheden – både på helt kort bane og på længere sigt. Hvor langt ud i fremtiden, vi taler om, afhænger af branchen. Typisk forsøger vi at se 3-5 år frem.

Værdien estimeres bl.a. ud fra forventninger til kunderne efterspørgsel og betalingsvillighed samt den økonomiske gevinst efter at investeringer og risici er beregnet.

VIGTIGT! Husk, at digitale teknologier er meget, meget mere end robotter, 3D print eller kunstig intelligens. Læs mere om digitale teknologier her.

Hvad er gevinsten ved at lave en potentialeafklaring?

Undersøgelser fra bl.a. Danmarks Statistik viser at omsætningsstigningen er 7 gange højere blandt “højt digitaliserede” virksomheder. Derfor er rigtig mange virksomheder nu i gang med at investere i digitale løsningen inden for fx procesoptimering, effektivisering af salg og markedsføring eller produkt-/serviceinnovation.

Du har sikkert selv oplevet, eller kender andre der har prøvet, at investere i et IT-projekt, som aldrig blev den succes, som I havde håbet.

Det er mange gode grunde til, at IT-projekter fejler. En af de helt store årsager, er at nødvendigheden og målsætningen med investeringen ikke er tilstrækkelig tydelig eller attraktiv. Så snart der opstår bump på vejen eller uenighed vedr. nødvendigheden eller målsætningen med projektet, så mistes fokus i en travl hverdag, hvor tid og penge er begrænsede.

En potentialeafklaring sikrer, at I får:

 • Identificeret og investeret i de kompetencer, I har brug for, hvis I skal lykkes med at udnytte de digitale muligheder efter implementering.
 • "Syretestet" at digitaliseringen passer med virksomhedsstrategien og jeres øvrige fokusområder, så projektet ikke risikerer at blive nedprioriteret i en travl hverdag, hvor strategien bestemmer hvad der prioriteres.
 • Afdækket hvilke muligheder jeres virksomhed har for at udnytte digitalisering til at skabe løsninger, som kunderne vil købe i fremtiden - og hvad de er værd.
 • Sammen får prioriteret hvilke investeringer, der er nødvendige og sat nogle klare mål og pejlemærker.

Det siger vores kunder

Malene har med overblik, viden og forståelse for vores forretning formået at hjælpe os med afklaringen, og hun har leveret mere end forventet helt ned til konkrete kravsspecifikationer, som vi umiddelbart kunne handle på ift. leverandører. Vi vil til enhver tid anbefale andre, der står over for at skulle investere i digitalisering og strategisk klarhed, at benytte house2succeed.

“Malene har været tilknyttet virksomheden gennem en optimeringsproces, hvor vi fik gennemgået og nytænkt hele vores marketingstrategi samt optimeret alle processer i vores marketingafdeling. Vi har fået konkrete værktøjer og har udarbejdet overskuelige dashboards, som anvendes i mange afdelinger i hele virksomheden i dag. Ind imellem siger vi stadig til hinanden ”lad os lige stoppe op og spøger os selv, hvad Malene ville sige til det her?”

“Malene is a highly competent Marketing professional with a deep understanding of the importance to deliver measurable and business driven results. She has strategic skills combined with an operative no-nonsens approach which makes her highly effective and easy to work with.”

Få hjælp til at lave en potentialeafklaring

Malene Jordt Andersen har mere end 20 års erfaring med strategi og digitalisering , og er godkendt som uvildig rådgiver af Erhvervsstyrelsens tilskudsordning ”smv:digital”.

Jeg har hjulpet en lang række virksomheder med både potentialeafklaring og implementering. På baggrund af min lange erfaring, har jeg udviklet en metode, der gør det nemmere, hurtigere og billigere for især SMV (små og mellemstore virksomheder) at lave en potentialeafklaring ifm. investering i digitale teknologier.

Vi faciliterer og understøtter processen ifm. potentialeafklaring, så I hurtigt får et overblik over jeres muligheder og forretningspotentialer. På helt ned til 2-3 dages intensive workshops, har I en klarlægning over vækstpotentialet ved digitalisering, som I kan træffe velfunderede beslutninger ud fra.

Derudover kan jeg også hjælpe med, hvordan I opnår en succesfuld implementering, og et vellykket samarbejde med leverandører.

Book et uforpligtende dialogmøde

Du kan booke et gratis dialogmøde med mig, ved at ringe på telefon 93 950 955, skrive til malene@house2succeed.dk eller booke et møde online.

Du booker mødet online ved at klikke på en “hvid” dato og herefter vælge et tidspunkt, der passer dig.

SPAR 50%

Book et gratis dialogmøde inden 28. februar 2021 og spar 50% ved efterfølgende køb af en  potentialeafklaring.

BONUS!

Samtidig hjælper jeg jer kvit og frit med at lave en ansøgning klar om økonomisk støtte på DKK 25.000-250.000 hos smvdigital.dk.

May 2024
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
29
30
1
2
3
6
7
8
9
10
13
14
15
16
17
20
21
22
23
24
27
28
29
30
31

Omfanget af en potentialeafklaring afhænger af jeres erfaring med at facilitere processen samt af kompleksiteten ift. jeres interne processer, produkter, kunder og markedet. Adgang til data kan også gøre processen kortere.

Priseksempel:

 • 2 workshops à 5 timers varighed for 3-4 ledere og nøglemedarbejdere

  .

 • Jeg sikrer, at vi kommer igennem alle trin i  potentialeafklaringsprocessen, hvor vi tager udgangspunkt i jeres strategi og de data, I ligger inde med.

 • Jeg udarbejder en samlet potentialeafklaringrapport på baggrund af outputs fra de to workshops.

 • 2 timers opfølgningsmøde med ledelsen og nøglepersoner for at gennemgå rapporten og endeligt afstemme proriteringer, mål, budgetter og tidsplaner.

 • Processen løber over 2 uger.

Normalpris: 30.000 DKK ekskl. moms.

Få inspiration til at komme i gang

Ønsker du inspiration til, hvordan du selv laver en potentialeafklaring i din virksomhed, kan du få tilsendt et link til mit gratis webinar.

Webinaret varer knap 40 minutter.

FÅ ADGANG TIL WEBINAR NU

Vidste du, at kan søge om op til 250.000 kr. i støtte 

Via ordningen smv:digital kan alle SMV søge om op til 250.000 kr. i støtte til gratis uvildig rådgivning, når du ønsker at digitalisere din forretning. Du kan bl.a. søge støtte til at få lavet en potentialeafklaring. Der kan søges om støtte to gange om året.

Vi er i house2succeed godkendt som uvildige rådgivere og kan også hjælpe med at udfærdige en ansøgning, hvis I har brug for hjælp til at søge om støtte.

Ordningen er lavet, fordi alle undersøgelser viser, at virksomheder, der digitaliserer, klarer sig langt bedre, end virksomheder der ikke gør. Det er dog også en anerkendelse af, at digitalisering kan være svært at komme i gang med, når man er en mindre eller mellemstor virksomhed, der ikke har råd til at ansætte kompetencer eller resurser til at drive denne proces selv.

Du kan læse mere om smv:digital-ordningen her

Vidste du, at du kan søge op til 100.000 kr. i støtte?

Via ordningen "smv:digital" kan SMV søge om støtte til gratis uvildig rådgivning, når de ønsker at digitalisere virksomheden.

Vi er i house2succeed godkendt som uvildige rådgivere og kan også hjælpe med at udfærdige en ansøgning.

Ordningen er lavet, fordi alle undersøgelser viser, at virksomheder, der digitaliserer, klarer sig langt bedre, end virksomheder der ikke gør.

Du kan læse mere om smv:digital-ordningen her

Kontakt os

Vi hører hjertens gerne fra dig.

Ring til os eller send en besked via nedenstående formular.