Gratis webinar om forretningsudvikling og digitalisering

Den 4. november kl. 15 afholder vi gratis webinar om forretningsudvikling og digitalisering.

Har din virksomhed overvejet at digitalisere, men har svært ved at komme i gang? Eller har I forsøgt, men har opgivet, fordi I mødte forhindringer?

Vi oplever, at især små og mellemstore virksomheder har svært ved at udnytte de mange digitale muligheder, der findes, til at skabe økonomisk vækst. Derfor har vi lavet et gratis webinar om forretningsudvikling og digitalisering vha. en såkaldt potentialeafklaring.

En potentialeafklaring er første vigtige skridt til succesfuld digitalisering. Den hjælper med at få afdækket, hvilke muligheder din virksomhed har for at udnytte digitalisering til at skabe økonomisk vækst. Og den giver samtidig et overblik over, hvilke risici der er, og hvad det koster.

På webinaret tager vi udgangspunkt i den metode, vi har udviklet til at hjælpe især små og mellemstore virksomheder på en hurtig og effektiv måde. Og vi tager udgangspunkt i nogle af de udfordringer, som mange af de virksomheder, vi har hjulpet de seneste par måneder, oplever.

Gå ikke glip af en unik mulighed for at få indsigt i, hvordan du lykkes med digital omstilling af din virksomhed. Tilmeld dig i dag. Der er ikke planlagt flere webinarer i år.

 

Kort om webinaret om forretningsudvikling og digitalisering

  • Webinaret starter kl. 15 og varer ca. 45 minutter.
  • Det eneste du har brug for er et roligt sted at sidde med din pc samt evt. et headset (så du ikke forstyrrer andre)
  • Du får en mail med link til webinar ifm. tilmelding. Derudover sender vi dig linket kort før opstart (tjek evt. dit spamfilter).
  • Efter webinaret sender vi dig et replay, så du kan gense det, du måtte finde særlig interessant eller evt. vise til kollegaer
  • Webinaret afholdes af Malene Jordt andersen, der har mere end 20 års erfaring med forretningsudvikling og digitalisering.

På webinaret får du:

  • En overordnet introduktion til forretningsudvikling gennem digitalisering.
  • Indblik i nogle af de største udfordringer, der er ifm. digitalisering – især når de gælder mindre og mellemstore virksomheder.
  • En metode til, hvordan du laver en såkaldt potentialeafklaring.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *