Webinar: Opgraderer din virksomhed digitalt til 2021

Se eller gense webinar fra den 10. februar 2021, hvis du gerne vil have inspiration til, hvordan du opgraderer din virksomhed digitalt – også selvom resurserne er begrænsede.

Baggrunden for webinaret

Vi oplever tit, at især små og mellemstore virksomheder har svært ved at udnytte de mange digitale muligheder, der findes, til at skabe økonomisk vækst. Derfor har vi lavet et gratis webinar om, hvad du kan gøre for at komme i gang her og nu, men med få midler.

Uanset om du er håndværker eller konsulent, eller om du sælger fysiske produkter eller services som fx rengøring eller vikarydelser, så kan digitale løsninger nemlig hjælpe dig med at blive mere konkurrencedygtig. ​​​​​​Fx ved at fjerne manuelle arbejdsopgaver, minimere fejl eller give dine kunder en bedre service.

Der er pt. ikke planlagt flere webinarer for virksomheder, så derfor giver vi dig i stedet mulighed for at se et replay af webinaret her:

FÅ ADGANG TIL WEBINAR HER

 

Kort om webinaret:

På webinaret får du bl.a. en forståelse for:

  • Hvilke umiddelbare digitale muligheder, der kan hjælpe dig og din virksomhed til bedre overblik og beslutningsgrundlag og mindre administration.​​
  • Hvordan udviklingen forventes at være i 2021-22
  • Hvordan du afdækker potentialet i forhold til lige præcis din virksomheds unikke situation.
  • Konkrete eksempler på hvor lidt det egentlig koster at opnå store fordele og besparelser.

Praktik:

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *