Transformer dig selv
som menneske

Går du på kompromis med dig selv?

Mangler du indre og ydre power?

Ønsker du at blive bedre til at balancere din hverdag med dig selv som menneske?

Ønsker du at opnå bedre flow i arbejdslivet?

Ønsker du at blive skarpere på den rette vej for dig?

PERSONLIG LEDERSKAB

Transformer dit personlige lederskab og opnå følelsesmæssig såvel som fysisk succes, fremdrift og flow i livet som menneske og i din rolle i hverdagen.

Hvad enten du er leder, forælder, kæreste, menig medarbejder så kræver livet personligt lederskab for at opnå drømme, mål og mod til at frigive de indre potentialer der i sidste ende gør at du føler du er en succes.

Signe Orlandi Langgaard hjælper dig med at balancere og mestre såvel dit indre liv som det ydre liv, sætte din personlige power fri og opnå flow i livet.

Personligt lederskab, kilde til ro og overskud

“Signe har transformeret mit lederskab. Jeg har fundet min indre unikke lederstil og blevet skarp på hvad der er vigtigt for mig i min rolle og som menneske, samt blevet bevidst om mine potentialer og de hindringer der står i vejen og jeg har fået vildt mange værktøjer. Jeg er dybt imponeret over Signes skarphed og professionalisme, der i kombinationen med hendes solide faglighed og kraftige intuition, gør hver eneste seance produktiv og spot on til mig som person og behovet jeg sidder med.

Susanne KarlsenProjektleder

”Signe hjalp mig med hensyn til individuel lederudvikling. Hendes talent og engagement er virkelig usædvanligt og adskiller hende positivt fra mængden af specialister, jeg tidligere har arbejdet med”

 

Mika HämäläinenCEO

Sådan kan vi starte

Personlig Lederskab er en unik og målrettet proces, der oftest starter med en individuel afklarende og kickstartende seance med Spirituel Business Rådgivning til kr 1.000,- + moms.

Herefter tilrettelægger vi et eventuelt forløb som oftest løber over 6 måneder med 5 eller 7 seancer á 2 timer, hvor du får: Coaching – Spirituel Business Rådgivning – meditationsøvelser – Redskaber til personlig lederskab – handlingsplan og hjemmeopgaver.

Resultatet er øget power og klarhed omkring DIG, din rolle, personlighed, kompetencer og potentialer samt en unik og personlig handlingsplan for at opnå dine mål og drømme. Livet handler om at lære at nyde livet, dufte til blomsterne og lade din intuition guide dig samtidig med din fornuft.

Vi hjælper ledere, lederteams og ambitiøse mennesker

Vi afholder også lejlighedsvise workshops og arrangementer omkring personligt lederskab, følg med på facebook eller LinkedIn.