TRANSFORMERENDE SALG

Er du salgsansvarlig og savner resultater?

Er salg en ny disciplin for jer?

Fagspecialist og svært ved at sælge?

Sæt gang i transformationen med det samme!

Det kraftfulde ved TRANSFORMERENDE SALG er at kombinere traditionel salgsstyring og salgspsykologi, med individets unikke autenticitet og drivkraft.

Udfordringen er at de fleste agerer ens salg og tilsidesætter sit eget ubevidste salgstalent i dialogen med kunden, derfor udebliver resultaterne, fordi kunderne står af. Særligt når salg skal integreres hos specialister og videntunge fagfolk.

Vi frigør sælger-potentialet i mennesker og fjerner de ubevidste barrierer der hindrer salget, finder den individuelle salgsstil og lader den komme i spil over for kunden.

Resultatet er forandret adfærd, motivation og ydeevne, i enhver kundedialog, dermed øget salg og større ejerskab i relationen til kunder.

Sådan arbejder vi

Sådan arbejder vi: Vi kan både fungere som inspirator og katalysator gennem foredrag og workshops, eller som periodisk forandringsleder, på medlyt eller “Train the Trainer” i virksomheden.

Vi hjælper fagspecialister og sælgere med fx:

  • Identifikation af det unikke personlige salgsimage
  • Salgssamtalen
  • Planlægning af salget, pipeline og systematik
  • Styring af samtaler
  • Salgsfremmende kundeoplevelse, som sælger, support, eller service team
  • MBTI Persontype og kundekontakt

“I relation til People Skills, og coaching af sælgere – både inbound og outbounder hun second to none. Hvis jeg var dig, ville jeg se om jeg kunne finde en plads til træning af Signe”.

Nikolaj Boe Adm. Direktør

Vi har lært at sælge i kundecenteret. Signe har gjort det meget lettere for os at tage denne dialog med den potentielle kunde. Signe er passioneret og indeholder en stor viden omkring kundedialogen og det gode salg

Hardeep DhanjalKundekonsulent

Signe er en en´er. Hun har en fuldstændig umættelige trang til at gøre alt godt for dig. Hun gør dette ved at lytte, spørge lidt, lytte igen, spørge lidt mere og lytte med alle sanser rettet mod dig. Denne “gave” er sjælden, men Signe mestrer den til fulde. Jeg kan derfor anbefale alle at “opleve” Signe samt hendes fantastiske energi og positive udstråling.

Cluas Tang-HolbekSales Manager

Signe viste vejen i bestræbelserne på at yde god service og afdække kundens reelle behov. Gennem træning og coaching har Signe skabt et solidt fundament for salg i en servicefunktion

Mikkel NedzaKundecenterchef