Kundereferencer
og cases

Vi måler vores succes ud fra at vores kunder har succes. Derfor er det afgørende for os, at vores kunders udvikling og vækst består, også efter vi går.

Se referencecases nedenfor

Kundereferencer

Tilfredse kunder er vores vigtigste succeskriterie. Nedenfor kan du se nogle af de kunder, vi har arbejdet for.

Udvalgte referencer og cases

TRANSFORMERENDE MARKEDSFØRING skaber vedvarende ændringer

Udtalelse fra Amalie Andersen, COO

house2succeed har været tilknyttet virksomheden gennem en optimeringsproces, hvor vi fik gennemgået og nytænkt hele vores marketingstrategi samt optimeret alle processer i vores marketing afdeling. Malene har været tilknyttet i over et år og gennem hele processen formåede Malene at få alle medarbejdere med mod målet. Vi har fået konkrete værktøjer og har udarbejdet overskuelige dashboards, som anvendes i mange afdelinger i hele virksomheden i dag.

Ind imellem siger vi stadig til hinanden ”lad os lige stoppe op og spøger os selv, hvad Malene ville sige til det her? “

TRANSFORMERENDE MARKEDSFØRING skaber resultater på både kort og lang sigt

Udtalelse fra Henrik Harder, Direktør

house2succed har gennem en årrække hjulpet VEJ-EU med at udvikle og strukturere virksomhedens salgs- og marketingindsats. Det er en stor gevinst for en mindre virksomhed som vores, at vi kan trække på en ekstern specialist, som kender os indgående. Det benytter vi os af, når medarbejdere eller ledelse har brug for uvildig rådgivning eller hjælp til udvikling og eksekvering af nye initiativer, som vi ikke har kompetencer eller ressourcer til internt.

Vi har bl.a. haft stor værdi af at benytte Malene ifm. strategi, GDPR, evaluering af effekten af vores nuværende markedsføring samt projektledelse og test af nye marketinginvesteringer, fx SoMe annoncering, annonceringsformer eller ny hjemmeside.

Malenes tilgang er top professionel, med et stort drive og altid med fokus på det bedste for os som kunde. Samtidig er det afgørende, at Malene som ekstern konsulent altid søger at sikre, at medarbejderne er klædt på til selv at tage over, der hvor Malene slipper opgaven eller projektet.

Jeg vil til enhver tid anbefale andre virksomheder, der har brug for at arbejde mere målrettet og effektivt med deres salg og markedsføring at investere i hjælp fra house2succeed.

TRANSFORMERENDE ORGANISATION skaber motivation og adfærdsændringer

Udtalelse fra Elaine Miller, Sales Office Manager

Igennem mit arbejde i flere ledende roller hos Dansikring Direct / Verisure, har jeg haft fornøjelsen af at arbejde med Signe, som har leveret ydelser inden for salgstræning, bl.a. ved opstart af et nyt callcenter, kundeservice træning samt ledertræning og -rådgivning. Hun er et af de sødeste og mest positive mennesker jeg har mødt og evner at levere enhver ydelse og inspiration tilrettet deltagernes roller og deres individuelle personligheder. Signe er super dygtig til sig job! Når jeg tænker på Signe, så kommer ord frem som #Spot on #Skarp #motiverende #ærlig #stabil #røntgensyn #ildsjæl.