Din rolle og adfærd er essentiel for at få 'flyet'​ sikkert gennem turbulensen

Leder og kaospilot under vilde forandringer

Når hverdagen pludselig ændrer sig og et nyt normal skal findes, så kalder det på handlekraft og beslutsomhed fra dig som leder. Der er hyppige brandslukninger, nye ting der skal tages stilling til. Behovet for og evnen til at holde sammen på teamet og ikke mindst dig selv er mere afgørende end nogensinde.

De fleste ledere ender dog med at sidde fast i brandslukning og driftssikring, simpelthen fordi de kører på ubevidst autopilot på de mindre prioriterede områder. Nedprioriterer du lederskab af din organisation og dig selv, så bliver det særligt udslagsgivende i krisetider og under vilde forandringer. For, det der går dårligt før en forandring og krise, kommer til at gå markant dårligere under forandringen, og det bliver endnu svære at ændre på, når forandringen først er implementeret. Et ret skidt udgangspunkt, når forandringer og kriser, gerne skulle afføde en efterfølgende positiv kurve.

Din organisation skeler til dig for inspiration til, hvordan de skal agere og forholde sig til forandringen og en given situation. Så den energi du udstråler, din adfærd og det du siger, samt hvordan du siger det er afgørende for om du kan styre dig selv og din organisation positivt igennem forandringerne og med et godt resultat.

Som leder, hvad enten det er top, mellem eller teamledelse, så er din succes afhængig af, din evne til at lykkes gennem mennesker. Derfor er det også essentielt, at du er opmærksom på, at du selv at tager ‘iltmaske’ på, før du kan få organisationen og væksten på ret kurs og i øvrigt styre ‘flyet’ sikkert ind i den nye fremtid.

Hvad gør du for at sikre, at du som leder får ‘ilt’ i hverdagen, så din adfærd og kommunikation udstråler power og ro?

Jeg har samlet 7 essentielle trin til powerfuld forandringsledelse. Dem deler jeg på et kommende webinar. Hold dig orienteret via vores nyhedsbrev

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *