Om Malene Jordt Andersen

Min ambition

Jeg tror på, at vores succes afhænger af vores evne til at være fleksible og excellente til det, vi hver især arbejder med og brænder for. For at opnå denne fleksibilitet har virksomheder, der ønsker forandringer og markante forbedringer, nogle gange brug for ekstra hjælp til at udvikle eller eksekvere. Min ambition er at kunne give virksomheder netop den hjælp og rådgivning, de har brug for til at opnå størst mulig succes med deres strategi og markedsføring.

Min erfaring

Jeg har arbejdet med markedsføring, branding og strategiudvikling og i mere end 20 år, og min erfaring viser, at langt de fleste virksomheder blot har brug for den rette rådgivning og vejledning samt hjælp til at komme igang til efterfølgende selv at skabe resultater. Det handler om at forstå de mekanismer, der er inden for både strategiimplementering og markedsføring, som får det hele til at hænge sammen – og dermed i sidste ende skabe resultater i form af ændret medarbejder- og kundeadfærd og i sidste ende salg og indtjening.

Min baggrund

Jeg er uddannet cand. negot. (international afsætningsøkonomi) og har mere 15 års erfaring som marketingansvarlig fra hhv. tele-, transport- og mediebranchen. De sidste fem år har jeg rådgivet både små og store virksomheder med branding, positionering og effektiv, salgsunderstøttende markedsføring.

Min motivation

Min motivation for at skabe house2succeed er, at jeg er overbevidst om den vigtigste forudsætning, for at vi som konsulenter kan hjælpe vores kunder til forretningsmæssig succes, er, at vi alle har et stort drive, brænder for det vi hver især laver, og slet ikke kan lade være med at dele vores viden og hjælpe andre til at lykkes.

Malene Jordt Andersen

Medstifter af House2Succeed

Referencer

“Malene is a highly competent Marketing professional with a deep understanding of the importance to deliver measurable and business driven results. She has strategic skills combined with an operative no-nonsens approach which makes her highly effective and easy to work with.”

Annica Elmehagen Lundquist

Tidligere Corporate Communications Director hos Eniro AB

“Jeg havde brug for en, jeg kunne sparre med omkring en klar marketingstrategi, optimering af medieplaner. og hvordan jeg i øvrigt fik mest mulig værdi ud af mine marketingkroner. Uden større introduktion kunne Malene  fra første møde stille de spørgsmål, der gjorde det klart, hvilke af mine mange ideer, der ville give størst værdi for kunderne og forretningen. Det var yderst værdifuld sparring jeg til enhver tid vil gøre brug af igen,  når behovet opstår.”

Fleur Tang

Marketingchef Datea A/S Waterfront Shopping

KONTAKT OS

  • Sæt gang i en positiv transformation af virksomhedens salg, markedsføring og lederskab. Book os til et uforpligtende møde.