Min ambition

Når arbejdslivet bidrager til den enkeltes livsmål er medarbejdere 5 gange så engagerede i deres arbejde. Det er mit fokus med enhver udviklingsopgave, således sikres både personlig udvikling og virksomhedens udvikling.

At arbejde med ledelse og salg er at arbejde med mennesker og dermed både faglighed, business og energi. Jeg hjælper virksomheder til succes, ved at udvikle ledere og medarbejdere inden for lederskab, salg og de enegier der kommer i spil i kontakten med andre mennesker, kunder såvel som kolleger/medarbejdere. Vores unikke fordel, modsat kunstig intelligens, er vores empati, intuition, ved at blive bevidst om dette, få redskaber til at bruge det i erhvervslivet opnår mennesker bedre resultater,  personligt og forretningsmæssigt.

Min erfaring og baggrund

I mange år – ja, faktisk mere end 20 år – har jeg arbejdet med personlig kommunikation (kundeservice, salg og vanskelige samtaler), ledelse i praksis samt forandringsledelse, i roller som salgsleder, business developer, HR konsulent og kundeservicechef. Med en teoretisk værktøjskasse der bla. indeholder en Akademi Økonom i ledelse og organisationsudvikling i turistorganisationer, forandringsledelse fra CBS samt Master i Clairvoyant Rådgivning mestrer jeg kombinationen af mennesker og erhvervsliv.

Det har givet mig en koncentreret viden om et særligt emne: Hvordan du taler og relaterer med andre – og opnår resultater?

Min motivation

Jeg vil hjælpe virksomheder med at leve som én organisme, ved at se det enkelte menneske.

Derigennem opnås individuel power, organisatorisk flow og erhvervsmæssig succes.

Signe Orlandi Langgaard

Medstifter af house2succeed

Referencer

“I relation til People Skills, og coaching af sælgere – både inbound og outbounder hun second to none. Hvis jeg var dig, ville jeg se om jeg kunne finde en plads til træning af Signe”

Nikolaj Boe

Adm. Direktør, The Right People

“Mine teams har flere gange fået træning af Signe. Hver gang har tilbagemeldingen og effekten været utrolig positiv og målbar. Teamet gik fra modløshed til motivation!”

Elaine Miller

Channel Manager Telesales & Sales Controlling, Verisure/Dansikring Direct A/S