Om os

Med over 20 års erfaring hver især, besluttede vi os i 2015 for at vores viden, værktøjer og passion for at skabe forandringer og vækst i virksomheder, skulle sættes mere i spil.

Resultatet blev house2succeed, en konsulentvirksomhed baseret på grundlæggende værdier om, at vi altid er dedikerede, holistiske, jordnære og har en høj integritet i alt, hvad vi gør. Ikke fordi vi skal, men fordi vi ikke kan lade være. Og det samme forventer vi af dem, vi samarbejder med.

Om os

Med over 20 års erfaring hver især, besluttede vi os i 2015 for, at vores viden, værktøjer og passion for at skabe forandringer og vækst i virksomheder, skulle sættes endnu mere i spil.

Resultatet blev house2succeed, en konsulentvirksomhed baseret på grundlæggende værdier om, at vi altid er dedikerede, holistiske, jordnære og har en høj integritet i alt, hvad vi gør. Ikke fordi vi skal, men fordi vi ikke kan lade være. Og det samme forventer vi af dem, vi samarbejder med.

Vi er specialister inden for:

Individuel lederudvikling

Forandringsparathed og adfærdsændring i organisationen

Transformation af marketing fra a-z

Transformation af salg og service

Vores baggrund er en solid praktisk erfaring med både ledelse, forandringsledelse og eksekvering inden for respektive ekspertiseområder fra henholdsvis store internationale koncerner og små og mellemstore danske virksomheder.

Monark sommerfuglen og house2succeed

Monarkens liv består i at bryde grænser, rejse store afstande og overleve de udfordringer, der opstår undervejs. Til trods deres individuelle sårbarhed, lykkes det den at rejse over 3.500 km. fra Canada til Mexico. Det er kun muligt, fordi hver enkelt enestående sommerfugl indgår i en gigantisk gruppe, der bevæger sig én organisme og med et kraftfuldt indre kompas.

Når det gælder den individuelle transformation, har vi som mennesker altid været fascinerede af den smukke transformation, der sker i dyreriget, og særligt hos sommerfugle, der formår at transformerer sig fra larver og til små flyvende kunstværker.

Denne transformation tager tid. Hvert trin på forandringsrejsen har sit formål. Det samme gælder inden for transformationen af virksomheder og mennesker. For at lykkes med en transformation af virksomheder, må vi også transformere hvert enkelt individ i virksomheden.

Hvert menneske er unikt og har deres eget indre kompas. Samtidig indgår vi i virksomheder, som en fælles gruppe med opgaver og fælles retning for fremdrift og succes. Når vi er bevidste om, hvordan vi kan drage nytte af de unikke talenter og den faglighed der findes og skabe synergi, kan vi styrke gruppen og bevæge os fremad i fællesskab som én organisme mod succes.

Vil du inspireres på din rejse? Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

70% af alle strategier kuldsejler!

Vores erfaring viser, at vækststrategier kun bliver til virkelighed, når de:

  • Tænker i helheder og sammenhænge - på tværs af afdelinger!
  • Har et vedvarende kundeorienteret mindset – uanset markedssituationen!
  • Accepterer at enhver situation som unik – og lade være med at presse standardmodeller ned over en organisation!
  • Evner at få det bedste frem i det enkelte menneske - med udgangspunkt i deres kompetencer og motivation!
  • Bruger data - sammen med den erfaring og viden, der er i organisationen!
  • Er dedikerede og vedholdende!