Cookie- og privatlivspolitik

Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger

Ved besøg på en af house2succeed.dk accepterer du denne Cookie- og privatlivspolitik.

1. Generelt

Når du besøger house2succeed.dk indsamler vi oplysninger om dig. Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.
house2succeed indsamler oplysninger om dig på to måder:
– Ved brug af cookies
– Ved at du selv afgiver oplysninger

2. Cookies

2.1. Hvad er cookies?
Første gang du besøger en af house2succeed.dk modtager du automatisk en eller flere cookies på din device (fx pc, tablet eller mobil). Du modtager endvidere cookies, når du foretager søgninger eller besøger undersider på vores hjemmeside. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser (f.eks. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera el. lign.), og som registrerer dig som unik bruger. Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra. Websitet kan med andre ord bruge en cookie til at huske information om dine præferencer.

2.2 Hvad bruger vi cookies til?
Cookies er med til at fortælle house2succeed om dit besøg og din adfærd på vores hjemmeside og øvrige digitale platforme.

For at fastlægge, hvem der besøger house2succeed.dk, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. Her indsamler vi informationer om, hvornår og hvor lang tid du besøger en hjemmeside, hvilke og hvor mange sektioner, artikler og andre produkter, du besøger, om din computer har besøgt os før, hvilken browser og styresystem du bruger, IP-numre, hvilke annoncer du ser osv. Cookies er således med til at sikre, at vi kan målrettet vores informationer til den besøgenes primære behov. Med din tilladelse kan vi bruge den indsamlede information til at målrette vores direkte markedsføring til dig.

2.3. Hvor længe opbevarer vi cookies?
De cookies, der er sendt til dig, vil blive opbevaret på dit udstyr i 30 dage efter at du har været inde på house2succeed.dk. Hver gang du genbesøger house2succeed.dk, forlænges perioden. De pågældende cookies slettes automatisk efter deres udløb. Du kan nedenfor læse om, hvordan du kan slette cookies.

2.4 Hvordan undgår du cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies. kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Klik her for at få en vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser/smartphone.

Vi gør opmærksom på, at vejledningen er opstillet for langt de fleste browsere samt smartphones, men enkelte er ikke nævnt.

Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke ”F1” på din pc. Søg efter “cookies”.

2.5 Cookies fra vores samarbejdspartnere
house2succeed bruger samarbejdspartnere, som sætter cookies – de såkaldte tredjeparts-cookies.
Det kan være vores underleverandører af fx NPS-målinger eller andre tjenester (fx Facebook, LinkedIn, Google Adwords), som sætter disse cookies.

Formålet med sådanne cookies er at kunne vise relevant indhold, huske dine personlige preferencer eller registrere dine besvarelser på fx spørgeskemaundersøgelser, analyser og lignende sættes der cookies med det formål at registrere din besvarelse og dermed undgå at du får samme spørgeskema igen.

3. Personoplysninger

3.1 Hvad er personoplysninger?
house2succeed.dk beder om dine personlige og brugerrelaterede oplysninger, når du køber eller bruger tjenester på en hjemmeside eller tilmelder dig nyhedsbreve, konkurrencer m.v. Det er primært oplysninger som navn, adresse, postnummer, e-mail, telefonnummer, men kan også være oplysninger om interesser, kendskab til internettet osv. I forbindelse med køb eller tilmelding til en service er obligatoriske oplysninger markeret tydeligt på formularen. Afgivelse af øvrige oplysninger i forbindelse med køb eller tilmelding til en service er frivilligt.

3.2 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?
Når du afgivet dit samtykke til at opbevare og bruge dine persondata opbevarer vi dem indtil du trækker samtykket tilbage eller vi i et år ikke har benyttet dine persondata. Herefter slette alle data.

3.3 Hvad bruger vi personoplysninger til?
De personoplysninger vi indsamler om dig, når du fx. tilmelder dig et event, downloader materiale eller tilmelder dig vores nyhedsbrev på house2succeed.dk, og bruges først og fremmest til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover af house2succeed for at få større kendskab til dig. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier.

Oplysningerne bliver ikke videregivet til tredjepart, medmindre du giver særskilt accept hertil, eller persondataloven undtagelsesvis tillader videregivelse af generelle kundeoplysninger.

Har du givet samtykke til at modtage direkte markedsføring med nyheder og tilbud m.v., kan vi også bruge de indsamlede oplysninger til at målrette den markedsføring, du modtager via telefon, brev eller elektroniske medier.

3.4 – Samkøring af data
Når du opretter en profil på house2succeed.dk eller andre digitale platforme eller giver os tilladelse til, at vi kan kontakte dig om nyheder og tilbud via telefon, brev eller elektroniske medier (e-mail, sms, mms, videobeskeder, pop-ups m.v.) samkører vi de oplysninger, du indtaster i din profil, med oplysninger indsamlet via cookies for at målrette nyheder og tilbud til dig.

3.5. Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.
Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der er en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Vær opmærksom på, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

3.6. Ændringer i behandlingen af personoplysninger
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmesider.

4. Kontakt

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos house2succeed, skal du rette henvendelse på info@house2succceed.dk eller telefon 93 950 955. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.
Med venlig hilsen

house2succeed
Hammerensgade 1, 2 sal
1267 København K

E-mail: info@house2succeed.dk
Tlf: +45 31 701 208
CVR.-nr.: 37493473

Sidst opdateret 27.02.2018