Om Malene

Jeg tror på, at alle virksomheder med de rette indsigter og værktøjer, rent faktisk kan opnå langt mere effekt ud af deres salgs- og marketinginvesteringer.

Det er det, jeg brænder for at give vores kunder!

Om Malene Jordt Andersen

Jeg ved, at alle virksomheder med de rette indsigter og værktøjer, kan opnå langt mere effekt ud af deres salgs- og marketinginvesteringer.

Det er det, jeg brænder for at give vores kunder!

Specialist inden for:

Transformation af salg og markedsføring

Jeg har over 20 års praktisk erfaring med både ledelse, udvikling og eksekvering inden for salg og markedsføring fra henholdsvis store internationale koncerner samt mindre og mellemstore danske virksomheder.

Jeg brænder for arbejde og formidle de muligheder, der ligger i det håndværk, der hedder salg og markedsføring.

Min ambition

Rigtig mange virksomheder udnytter ikke deres salgs- og marketingresurser optimalt. I min tid som marketingansvarlig i medievirksomheden Eniro, blev det for alvor tydeligt for mig, hvor mange virksomheder der mangler indsigt og værktøjer til at købe eller eksekvere på den form for marketing, som rent faktisk giver øget omsætning og indtjening samt glade og loyale kunder.

Mulighederne for markedsføring er efterhånden enormt, og der er også kommet langt flere salgskanaler til de sidste 10 år. Det kan gøre det endnu sværere for medarbejderne at holde sig opdateret. Gennem de sidste mange år, har jeg derfor arbejdet på at samle min viden i en række modeller og værktøjer, som andre også kan drage nytte af.

Kundereferencer

TRANSFORMERENDE SALG & MARKEDSFØRING handler om at forstå kunderne

“Jeg havde brug for en, jeg kunne sparre med omkring en klar marketingstrategi, optimering af medieplaner. og hvordan jeg i øvrigt fik mest mulig værdi ud af mine marketingkroner. Uden større introduktion kunne Malene  fra første møde stille de spørgsmål, der gjorde det klart, hvilke af mine mange ideer, der ville give størst værdi for kunderne og forretningen. Det var yderst værdifuld sparring jeg til enhver tid vil gøre brug af igen, når behovet opstår.”

TRANSFORMERENDE SALG & MARKEDSFØRING skaber resultater på både kort og lang sigt

Malenes tilgang er top professionel, med et stort drive og altid med fokus på det bedste for os som kunde. Samtidig er det afgørende, at Malene som ekstern konsulent altid søger at sikre, at medarbejderne er klædt på til selv at tage over, der hvor Malene slipper opgaven eller projektet. Jeg vil til enhver tid anbefale andre virksomheder, der har brug for at arbejde mere målrettet og effektivt med deres salg og markedsføring at investere i hjælp fra house2succeed.

TRANSFORMERENDE SALG & MARKEDSFØRING skaber vedvarende ændringer

“Malene har været tilknyttet virksomheden gennem en optimeringsproces, hvor vi fik gennemgået og nytænkt hele vores marketingstrategi samt optimeret alle processer i vores marketing afdeling. Malene har været tilknyttet i over et år og gennem hele processen formåede Malene at få alle medarbejdere med mod målet. Vi har fået konkrete værktøjer og har udarbejdet overskuelige dashboards, som anvendes i mange afdelinger i hele virksomheden i dag.

Ind imellem siger vi stadig til hinanden ”lad os lige stoppe op og spøger os selv, hvad Malene ville sige til det her?”

TRANSFORMERENDE SALG & MARKEDSFØRING handler om at skabe vækst

“Malene is a highly competent Marketing professional with a deep understanding of the importance to deliver measurable and business driven results. She has strategic skills combined with an operative no-nonsens approach which makes her highly effective and easy to work with.”

Min erfaring

Jeg har arbejdet med markedsføring, branding og strategiudvikling i mere end 20 år, og min erfaring viser, at langt de fleste virksomheder med en smule rådgivning og vejledning samt hjælp til at komme igang, kan skabe fantastiske resultater. Det handler om at forstå de mekanismer, der skaber ændret medarbejder- og kundeadfærd og dermed i sidste ende øget salg og indtjening.

Min baggrund

Jeg er uddannet cand. negot. (international afsætningsøkonomi). De sidste fem år har jeg rådgivet både små og store virksomheder med branding, positionering og effektiv, salgsunderstøttende markedsføring. Før det har jeg i 15 år arbejdet som  marketingansvarlig i virksomheder inden for hhv. tele-, transport- og mediebranchen.

Min motivation

Min motivation for at skabe house2succeed er, at jeg er overbevist om den vigtigste forudsætning for, at vi som konsulenter kan hjælpe vores kunder til forretningsmæssig succes, er, at vi alle har et stort drive, brænder for det vi hver især laver, og slet ikke kan lade være med at dele vores viden og hjælpe andre til at lykkes. For mig handler det om at gøre en forskel – også længe efter at jeg ikke længere er hos kunden.

Malene Jordt Andersen

Partner og medstifter af house2succeed

Telefon 93 950 955

Kontakt os

Vi hører hjertens gerne fra dig.

Ring til os eller send en besked via nedenstående formular.