Om Signe

Når arbejdslivet bidrager til den enkeltes livsmål er medarbejdere 5 gange så engagerede i deres arbejde.

Det er mit fokus med enhver udviklingsopgave. Således sikres både personlig udvikling og virksomhedens udvikling.

Om Signe Orlandi Langgaard

Når arbejdslivet bidrager til den enkeltes livsmål er medarbejdere 5 gange så engagerede i deres arbejde.

Det er mit fokus med enhver udviklingsopgave. Således sikres både personlig udvikling og virksomhedens udvikling.

Specialist inden for:

individuel lederudvikling

forandringsparathed og adfærdsændring i organisationen

transformation af salg

Jeg hjælper virksomheder til vækst ved at udvikle organisationen samt de enkelte ledere og medarbejdere. Vores unikke fordel, modsat kunstig intelligens, er vores empati og intuition. Ved at blive bevidst om dette, og få redskaber til at bruge det i erhvervslivet, opnår mennesker bedre resultater – både personligt og forretningsmæssigt.

Min ambition

Når arbejdslivet bidrager til den enkeltes livsmål, er medarbejdere 5 gange så engagerede i deres arbejde. Det er mit fokus med enhver udviklingsopgave. Således sikres både personlig udvikling og virksomhedens udvikling.

Kundereferencer

TRANSFORMERENDE ORGANISATION & SALG skaber resultater gennem ændret adfærd

Som et afsæt i vores arbejde med at sætte kundeoplevelse i fokus holdte Signe fra house2succeed en workshop for os. En inspirerende workshop med konkrete redskaber og actions, til at komme videre i arbejdet med kundeoplevelse og kundeloyalitet. Signe har passioneret og dedikeret måde at formidle på, hvilket smitter meget – Tak for det.

Min erfaring 

I mere end 20 år har jeg arbejdet med personlig kommunikation (kundeservice, salg og vanskelige samtaler), ledelse i praksis samt forandringsledelse. Det har givet mig en koncentreret viden om et særligt emne: Hvordan du taler og relaterer med andre – og opnår resultater?

Min baggrund

Jeg har arbejdet både som salgsleder, business developer, HR konsulent og kundeservicechef. Med en teoretisk værktøjskasse der bl.a. indeholder en Akademi Økonom i ledelse og organisationsudvikling i turistorganisationer, forandringsledelse fra CBS samt Master i Clairvoyant Rådgivning, mestrer jeg kombinationen af mennesker og erhvervsliv.

Min motivation

Jeg vil hjælpe virksomheder med at leve som én organisme, ved at se det enkelte menneske. Derigennem opnås individuel power, organisatorisk flow og erhvervsmæssig succes.

Signe Orlandi Langgaard

Partner og medstifter af house2succeed

Kontakt os

Vi hører hjertens gerne fra dig.

Ring til os eller send en besked via nedenstående formular.