TRANSFORMERENDE LEDERSKAB

Du er unik og alt andet end traditionel! Derfor har traditionelle lederkurser sjældent den ønskede effekt! Føler du, at stadig mangler et eller andet for at blive den bedste leder? Eller performer dit team ikke helt, som du havde håbet? Har du drømmejobbet, men er alligevel ikke helt glad? Er du ambitiøs uden at være leder?
Så er du på den rigtige side!

TRANFORMERENDE LEDERSKAB

Succesfuld lederskab i en verden i transformation kræver evnen til at skabe succes gennem mennesker. Hvad enten det er som leder, projektleder eller som person i din karriere, for du behøver ikke være chef for at få gavn af Transformerende Lederskab.

Mennesker er forskellige, og motiveres af forskellige ting. Derfor er nøglen til succes, at du ved hvordan, du finder ind til den enkelte medarbejders motivationskilde. Dét evner du bedst når du kender din egen personlige motivationskilde, har selvindsigt, selvaccept, så du med transformeret lederskab kan skabe resultater gennem mennesker.

Vi hjælper mennesket med at balancere og mestre såvel det forretningsmæssige som det følelsesmæssige i sin rolle. Ved at hjælpe, uddanne og transformere deres evner og potentialer til at skabe resultater gennem mennesker.

Vi går foran og bidrager aktivt ved bl.a. at indgå som en katalysator i virksomheden. Samtidig transformerer vi det enkelte menneskes lederevner, så de opnår større forretningsmæssig succes og personlig power.

Transformerende Lederskab starter med dig, din energi, din personlige power, drømme og værdier. Sammen lukker vi op for din indre motivationskilde og sætter den i spil med konkrete ledelsesredskaber. Enten via Spirituel Business Rådgivning, Ledertræning og -udvikling eller Ledelsesrådgivning.
Alt sammen afstemt med dine behov og ressourcer.

Er du værd at følge?

Vi kan lære dig, hvordan du bliver en dygtig og passioneret leder og værd at følge, ved at være præcis den du er og benytte din intuition i din rolle. Hvordan du finder ind til det, der driver dig og dem omkring dig, så du opnår varig udvikling og succes.

Vi tilbyder både løbende coaching og et praktisk lederuddannelsesforløb.

Praktisk Lederuddannelse

Uddannelsesforløbet giver værktøjer inden for alle lederrollens facetter. Fra chef og passioneret leder til motivator og coach.
Ledertræningens moduler kan leveres samlet eller særskilt, som et fælles internt kursus eller individuelt og slutteligt kan ledertræning leveres i form af individuel coaching, skræddersyet til den enkelte.

Det lærer du på lederuddannelsen:

 • Identificering af indre værdiset og ubevidste handlemønstre
 • Meditation til brug i et presset hverdagsliv
 • Redskaber til at lytte bedre til din egen intuition og handle herpå
 • Sammensætte vinderteams, der hjælper dig til at nå målene
 • Definere en professionel og ambitiøs strategi – og realisere den!
 • Motivere og inspirere dit team til at performe bedre – samtidig med at de trives og udlever deres passion
 • Lægge budgetter
 • Anvende MBTI-analysen i din teamledelse
 • Bruge den rette interviewteknik under rekruttering, så du finder de rette folk, der matcher dig og virksomheden
 • Holde inspirerende teammøder og tavlemøder
 • Afholde effektive målopfølgningsamtaler
 • Håndtere vanskelige samtaler
 • Redskaber til at mestre den coachende lederrolle

“I relation til People Skills, og coaching af sælgere – både inbound og outbound er hun second to none. Hvis jeg var dig, vil jeg
se om jeg kunne finde en plads til træning af Signe”

Her level of commitment during these discussions to do what is the best for her client set her apart from the mass of specialists I have previously worked with. I can warmly recommend Signe as an executive career coach to any senior-level executive who is dedicated to their career growth and consequently benefit from her inspiring attitude and professionalism.

Transformer dig!

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig.

[contact-form-7 id=”1069″ title=”Kontakt house2succeed”]