KPI’s, effektmåling og det kloge marketing dashboard

Hvordan ved ud om din kommunikation og markedsføring virker efter hensigten. At du opnår de resultater, du ønsker?

Ville det ikke være fantastisk, hvis du kunne se på et overskueligt dashboard, hvilken effekt alle dine anstrengelser og din investering af tid og penge giver af værdi for din virksomhed?

Det er faktisk muligt, og ikke nær så svært som det lyder. Det eneste, du har brug for, er at:

  1. lave en ordentlig plan for planlægning og opfølgning
  2. definere nogle målbare KPI’ere
  3. registrere og følge op på dine aktiviteter og opdaterede resultaterne i et simpelt marketing dashboard, som du fx kan lave i excel

Wupti, så kan du pludselig følge med i, om dine investeringer og indsatser bringer dig nærmere dine mål.

Al begyndelse kan som bekendt virke svært, men når du først kan se de første sammenhænge og klare tendenser mellem dine kommunikations- og markedsføringsindsatser og dine forretningsresultater via et marketing dashboard, så vil du slet ikke kunne lade være med at følge med i, hvilke af dine aktiviteter der skaber resultater.

Jeg har haft stor fornøjelse af Malenes kompetencer og fantastiske overblik. Helt fra definition af KPI’er til A/B tests af direct mails og overblik over resultaterne. Vi har nu et meget overskueligt dashboard over alle KPI’ere og kan relativt enkelt identificere de skjulte potentialer og optimere vores kommunikation. Malene har en meget høj integritet og arbejdsmoral og vi har følt os i gode, venlige og kompetente hænder hele vejen. Min varmeste anbefaling.

Jeg har arbejdet sammen med Malene i over 6 år både i Telenor og i Eniro Danmark. Malene er en fantastisk person, både på det faglige, kreative og personlige plan. Malene evner på en enestående måde at sætte sig i salget sted, og producere effektive kampagner, salgs værktøjer, PR materialer, som virkelig gavner salget til målopnåelse.

Få hjælp til at KPI fastsættelse, effektmåling og det kloge dashboard.

Book et uforpligtende møde med os.

[contact-form-7 id=”1069″ title=”Kontakt house2succeed”]