Medarbejdermotivation

TRANSFORMERENDE SALG

Fremtidens succes afhænger af, at alle kundevendte medarbejdere evner at sælge. Ingeniører, akademikere, specialister, teknikere og alle videnstunge medarbejdere samt servicepersonale er påkrævet at gennemgå transformationen som verden lige nu kalder på.

Transformerende Salg er, når ikke-sælgere, specialister samt service- og supportfunktioner skal ændre adfærd og mindset i relation til salg.

Det kræver særlige kræfter. Vi hjælper, uddanner og transformerer ikke-sælgere til at sælge OG have det godt med det. Hos os går salg, viden og god kundeoplevelse hånd-i-hånd. Glade og loyale kunder køber nemlig både mere og oftere end almindelige kunder.

Kundetilfredshed og kundeloyalitet hænger tæt sammen med de oplevelser kunderne har med os, når vi er i personlig dialog med dem.

Ønsker din virksomhed at styrke bundlinjen, er træning i Transformerende Salg en rigtig god investering! Det gælder uanset, om det er træning af dine sælgere, eller om det er træning af fx ingeniører, specialister, kundeservicemedarbejdere, ledere eller teknikere. Alle der er i dialog med kunderne påvirker kundeoplevelsen og dermed også salgsresultatet. Drop tilfældighederne og agér bevidst, kompetent og nærværende i samspillet med andre.

Vi går med på medlyt, sambesøg og laver individuelle coaching for derigennem at fjerne barrierer og skabe varig adfærdsændring. Derudover laver vi workshops og udviklingsforløb der etablerer et fælles salgsorienteret fundament i kontakten med kunder og de interne handlemønstre.

HVAD HAR DU BRUG FOR HJÆLP TIL?

EXCELLENT KUNDESERVICE