FRA STRATEGI TIL VIRKELIGHED

70% af alle strategier kuldsejler! Men hvorfor er strategi så vigtig?

“If you don’t know where you are going, you will likely end up somewhere else”

Enhver der har ønske om udvikling eller vækst, har brug for en strategi, hvad enten det er en personlig eller forretningsmæssig udvikling.
Hvis du ikke sørger for at udvikle og forbedre dig hele tiden, så vil en anden før eller siden tage din plads i markedet.

Hvorfor kan der være brug for hjælp til strategien?

De fleste undersøgelser viser, at størstedelen af alle strategier mislykkes. Ifølge McKinsey er det ca. 70% af alle strategiimplementeringer i virksomheder, der fejler.

Årsagerne til at strategien mislykkes er mange. Mest af alt skyldes det, at de fleste undervurderer, hvor meget tid og fokus det kræver at implementere en ny strategi – og ikke mindst hvor meget det kræver at ændre adfærd – både af ledelsen, men også af den enkelte medarbejder og kunderne. Jo mere du har brug for at ændre din nuværende situation, desto mere tid og ressourcer kræver det for at lykkes.

Udfordringerne og kompleksiteterne er naturligvis forskellig fra om det er dig som person, der ønsker at lægge en ny strategi, eller om du er en lille, mellemstor eller stor virksomhed og ikke mindst ejerforholdene. Metoden og værktøjerne til at nå i mål er langt hen ad vejen de samme – og det kræver både struktur og ekstra ressourcer i opstartsperioden.

Gennem en kombination af indsigter omkring adfærd og motivationsfaktorer, forandringsledelse, kommunikationsteknikker, evalueringsredskaber og ikke mindst hårdt benarbejde, sikrer vi, at din strategi bliver til virkelighed, så du opnår personlig og forretningsmæssig succes.

HVAD HAR DU BRUG FOR HJÆLP TIL?

STRATEGIUDVIKLING

STRATEGIIMPLEMENTERING

LEDERTRÆNING