Business
mentoring

Er du topleder eller virksomhedsejer?

Er du og virksomheden på den rigtige rejse?

Har du behov for vækst og transformation?

Føler du, at der er et ukendt eller uforløst potentiale i din business?

Business mentoring

Transformerende Lederskab

Går du på kompromis med dig selv i din lederrolle?

Mangler du indre og ydre power?

Ønsker du at blive bedre til at balancere din rolle som leder med dig selv som menneske?

Er du kørt fast i din karriere og vil have dine potentialer og talenter bedre i spil?

Ønsker du at blive skarpere på den rette vej for dig?

Hvorfor Transformerende Lederskab?

Det powerfulde ved Transformerende Lederskab er, at du opnår succes, fremdrift og flow i arbejdet med dig selv i din rolle og overfor dit team.

Udfordringen er, at lederskab handler som din evne til at skabe resultater gennem andre, hvilket i sidste ende handler om, hvorvidt du har skabt resultatet inden i dig selv.

Vi hjælper dig med at balancere og mestre såvel det forretningsmæssige som det følelsesmæssige i din rolle, i samspil med dine indre værdier, potentialer og talenter.

Er du selvstændig eller privatperson og ønsker hjælp til succes i karrieren, virksomheden og som menneske, så er Transformerende Lederskab lige så vigtig for dig, for det hjælper dig til at få det liv du drømmer om.

Det siger vores kunder

”Signe hjalp mig med hensyn til individuel lederudvikling. Hendes talent og engagement er virkelig usædvanligt og adskiller hende positivt fra mængden af specialister, jeg tidligere har arbejdet med”.

“Signe har transformeret mit lederskab. Jeg har fundet min indre unikke lederstil og blevet skarp på hvad der er vigtigt for mig i min rolle og som menneske, samt blevet bevidst om mine potentialer og de hindringer der står i vejen og jeg har fået vildt mange værktøjer. Jeg er dybt imponeret over Signes skarphed og professionalisme, der i kombinationen med hendes solide faglighed og kraftige intuition, gør hver eneste seance produktiv og spot on til mig som person og behovet jeg sidder med.”

Sådan arbejder vi

Vi kan både fungere som inspirator og katalysator gennem foredrag og workshops, eller som periodisk forandringsleder i virksomheden eller som personlig coach/mentor. Resultatet er forandret øget power  og klarhed omkring din rolle, personlighed, kompetencer og potentialer samt en unik og personlig handlingsplan for at opnå dine mål og drømme.
Vi har selv siddet i rollerne sælger, kundeservice, leder, marketeer og strateg, vores værktøjer er derfor altid tilpasset virkeligheden.

Vi hjælper ledere, lederteams og ambitiøse mennesker med:

  • Individuel lederudvikling
  • Ledelse i praksis, lederens mange kasketter
  • Autentisk og Intuitiv lederskab
  • Præsentationstræning fra C-level til bestyrelse
  • Omsætte strategiske hovedpunkter til konkrete handlinger

Kontakt os

Vi hører hjertens gerne fra dig.

Ring til os eller send en besked via nedenstående formular.