Intuitivt
lederskab

Oplever du modstand fra medarbejdere og kolleger?

Ønsker du at opnå bedre balance mellem din rolle som leder og dig selv som menneske?

Ønsker du at blive skarpere på den rette vej for dig?

Intuitivt lederskab

INTUITIVT LEDERSKAB

Går du på kompromis med dig selv i din lederrolle?

Oplever du modstand fra medarbejdere og kolleger?

Ønsker du at opnå bedre balance mellem din rolle som leder og dig selv som menneske?

Ønsker du at blive skarpere på den rette vej for dig?

HVORFOR INTUITIVT LEDERSKAB

Fordi flere og flere ambitiøse ledere erkender, at der er en ekstra dimension til succes.

Det er ikke nok at lykkes med opgaven og målene, hvis du ikke i dit indre føler succesen. Og skal du skabe nye resultater og lykkes med transformerende vækst, starter succesen fra dit indre, før noget andet. Derfor kan du opleve, at have det rigtige job, titel og løn uden at føles dig som en succes eller nå de mål der er dig stillet. For er der noget i dit indre der blokerer for flowet, vil det også være tilfældet i det ydre.

HVAD ER INTUITIVT LEDERSKAB

Det powerfulde ved INTUITIVT LEDERSKAB er, at du opnår succes, fremdrift og flow uden at arbejde hårdere. I stedet handler det om at bringe hele dig i spil. Både i relation til din indre passionskilde, og i din interaktion med medarbejdere og mennesker omkring dig.

Vi hjælper dig med at balancere og mestre såvel det forretningsmæssige som det følelsesmæssige i din rolle, i samspil med dine indre værdier, potentialer og talenter. Vi spotter dine talenter og potentialer, identificerer forhindringerne og hjælper dig til flow i din karriere og din rolle som leder.

Det siger vores kunder

”Signe hjalp mig med hensyn til individuel lederudvikling. Hendes talent og engagement er virkelig usædvanligt og adskiller hende positivt fra mængden af specialister, jeg tidligere har arbejdet med”.

“Signe har transformeret mit lederskab. Jeg har fundet min indre unikke lederstil og blevet skarp på hvad der er vigtigt for mig i min rolle og som menneske, samt blevet bevidst om mine potentialer og de hindringer der står i vejen og jeg har fået vildt mange værktøjer. Jeg er dybt imponeret over Signes skarphed og professionalisme, der i kombinationen med hendes solide faglighed og kraftige intuition, gør hver eneste seance produktiv og spot on til mig som person og behovet jeg sidder med.”

SÅDAN ARBEJDER VI

Vi kan både fungere som inspirator og katalysator gennem foredrag og workshops, eller som periodisk forandringsleder i virksomheden eller som personlig coach/mentor. Resultatet er forandret øget power  og klarhed omkring din rolle, personlighed, kompetencer og potentialer samt en unik og personlig handlingsplan for at opnå dine mål og drømme.
Vi har selv siddet i rollerne sælger, kundeservice, leder, marketeer og strateg, vores værktøjer er derfor altid tilpasset virkeligheden. Værktøjskassen er fra en solid ledelsesmæssig erfaring på strategisk såvel som taktisk og operationelt niveau, koblet sammen med en stærk intuition og kapacitet inden for spirituel business rådgivning.

Vi hjælper ledere, lederteams og ambitiøse mennesker med:

  • Individuel lederudvikling
  • Ledelse i praksis, lederens mange kasketter
  • Autentisk og Intuitiv lederskab
  • Præsentationstræning fra C-level til bestyrelse
  • Omsætte strategiske hovedpunkter til konkrete handlinger
  • Styrket power og gennemslagskraft

Kontakt os

Vi hører hjertens gerne fra dig.

Ring til os eller send en besked via nedenstående formular.