Transformerende
Salg og Service

Er du salgsansvarlig og savner resultater?

Er salg en ny disciplin for jer?

Fagspecialist og svært ved at sælge?

En del af service- og support afdelingen, med mersalg i fokus?

Transformerende salg og service

Er du salgsansvarlig og savner resultater?

Fagspecialist og svært ved at sælge?

En del af service- og support afdelingen, med mersalg i fokus?

Er salg en ny disciplin for jer?

Hvorfor transformerende salg og service?

Det kraftfulde ved TRANSFORMERENDE SALG OG SERVICE er at kombinere traditionel salgsstyring, service- og salgspsykologi, med individets unikke autenticitet og drivkraft, samtidig med at sikre en fremragende kundeoplevelse og et høj serviceniveau.

Udfordringen er at de fleste agerer ens salg og tilsidesætter sit eget ubevidste salgstalent i dialogen med kunden, derfor udebliver resultaterne, fordi kunderne står af. Særligt når salg skal integreres hos specialister og videntunge fagfolk.

Vi frigør sælgerpotentialet i mennesker og fjerner de ubevidste barrierer der hindrer salget, finder den individuelle salgsstil og lader den komme i spil over for kunden.

Resultatet er forandret adfærd, motivation og ydeevne, i enhver kundedialog, dermed øget salg og større ejerskab i relationen til kunder.

TRANSFORMERENDE SALG OG SERVICE er når salg og service er en naturlig og nærværende del af relationen med kunden, uanset hvor i organisationen kunden har dialogen.

Det siger vores kunder

“I relation til People Skills, og coaching af sælgere – både inbound og outbounder hun second to none. Hvis jeg var dig, ville jeg se om jeg kunne finde en plads til træning af Signe”.

Vi har lært at sælge i kundecenteret. Signe har gjort det meget lettere for os at tage denne dialog med den potentielle kunde. Signe er passioneret og indeholder en stor viden omkring kundedialogen og det gode salg.

Signe er en en’er. Hun har en fuldstændig umættelige trang til at gøre alt godt for dig. Hun gør dette ved at lytte, spørge lidt, lytte igen, spørge lidt mere og lytte med alle sanser rettet mod dig. Denne “gave” er sjælden, men Signe mestrer den til fulde. Jeg kan derfor anbefale alle at “opleve” Signe samt hendes fantastiske energi og positive udstråling.

Signe viste vejen i bestræbelserne på at yde god service og afdække kundens reelle behov. Gennem træning og coaching har Signe skabt et solidt fundament for salg i en servicefunktion.

Sådan arbejder vi

Vi kan både fungere som inspirator og katalysator gennem foredrag og workshops, eller som periodisk forandringsleder, på medlyt eller “Train the Trainer” i virksomheden.
Vi har selv siddet i rollerne sælger, kundeservice, leder, marketeer og strateg, vores værktøjer er derfor altid tilpasset virkeligheden.

Vi hjælper fagspecialister, servicepersonale og sælgere med fx:

  • Identifikation af det unikke personlige salgsimage
  • Salgssamtalen
  • Planlægning af salget, pipeline og systematik
  • Salgsfremmende kundeoplevelse, afhængigt af om du er sælger, supportfunktion eller service team
  • MBTI Persontype og kundekontakt

Kontakt os

Vi hører hjertens gerne fra dig.

Ring til os eller send en besked via nedenstående formular.