Ledelse
Gruppedynamik og
Forandringsledelse

Savner du flow hos dig og dine medarbejdere?

Savner du god balance mellem drift og forandring?

Ønsker du at stå stærkere i turbulente tider?

Ønsker du at kunne inspirere dit team endnu bedre, også under forandringer?

Ledelse, gruppedynamik og forandringsledelse

Ledelse, gruppedynamik og forandringsledelse

Savner du flow hos dig og dine medarbejdere?

Savner du god balance mellem drift og forandring?

Ønsker du at stå stærkere i turbulente tider?

Ønsker du at kunne inspirere dit team endnu bedre, også under forandringer?

Hvorfor LEDELSE, GRUPPEDYNAMIK OG FORANDRINGSLEDELSE?

Fordi din ledelsesmæssige succes afhænger af
din evne til at skabe resultater gennem andre!

Ledelse og lederens roller har ændret sig markant over årene. Der stilles større og større krav til din evne til at mestre såvel det faglige som det menneskelige, for det er hele mennesker der kommer på arbejdet.

Udfordringen er, at mange ledere hurtigt går i drift fokus og er langt hurtigere ovre kriser og gennem forandringer, end medarbejdere er. Dette skaber en usynlig kløft mellem medarbejderne og dig som leder, fordi teamet ikke føler og oplever at du forstår deres verden. Dette kan ydermere skabe interne konflikter, utilfredse kunder og manglende resultater.

At arbejde med ledelse er at arbejde med human relations, altså menneskelige relationer. Derfor kan du som leder ikke lade gruppedynamik, forandringer og kultur være en opgave for HR afdelingen alene. Den mindste “splint” i teamet, kan skabe en betændelse, der blokerer for al flow, vækst og succes.

Hvad er ledelse, gruppedynamik og forandringsledelse

LEDELSE, GRUPPEDYNAMIK OG FORANDRINGSLEDELSE, er de overordnede discipliner du skal mestre for at skabe succes gennem andre. Ved at arbejde med de mekanismer der rører sig i det enkelte menneske og i en gruppe, både i og uden for kriser og forandringer, vil du i højere grad opnå flow, samspil og resultater. Du får integreret principperne for gruppedynamik og forandringsledelse sammen med din personlige og intuitive lederstil. Lige som en grydeske ikke er værdifuld uden en gryde og kogeplade, er LEDELSE, GRUPPEDYNAMIK OG FORANDRINGSLEDELSE elementerne, der sikrer at du kan skabe det rette team og dermed de ønskede resultater.

Vi hjælper dig med at balancere drift og resultatfokus med gruppedynamikkens hovedelementer. Alt sammen i samspil med dine indre værdier, potentialer og talenter, så du opnår succes gennem dit team.

Du får redskaber til at styrke teamets samspil, opløse konflikter og dårlig energi samt tage vanskelige samtaler med mere ro og medmenneskelighed.

Det siger vores kunder

”Signe hjalp mig med hensyn til individuel lederudvikling. Hendes talent og engagement er virkelig usædvanligt og adskiller hende positivt fra mængden af specialister, jeg tidligere har arbejdet med”.

“Signe har transformeret mit lederskab. Jeg har fundet min indre unikke lederstil og blevet skarp på hvad der er vigtigt for mig i min rolle og som menneske, samt blevet bevidst om mine potentialer og de hindringer der står i vejen og jeg har fået vildt mange værktøjer. Jeg er dybt imponeret over Signes skarphed og professionalisme, der i kombinationen med hendes solide faglighed og kraftige intuition, gør hver eneste seance produktiv og spot on til mig som person og behovet jeg sidder med.”

Sådan arbejder vi

Vi kan både fungere som inspirator og katalysator gennem foredrag og workshops, eller som periodisk forandringsleder i virksomheden eller som personlig coach/mentor. Resultatet er forandret øget power og klarhed omkring din rolle, personlighed, kompetencer og potentialer samt en unik og personlig handlingsplan for at opnå dine mål og drømme.
Vi har selv siddet i lederroller, såvel strategiske som taktiske og operationelle. Vores værktøjer er derfor altid tilpasset virkeligheden. Derudover besidder vi selv en stærk intuition der gør, at vi hurtigt kan spotte udfordringer og blokeringer på jeres vej til succes.

Vi hjælper ledere og lederteams med:

  • Individuel lederudvikling
  • Bedre flow og gruppedynamik
  • Autentisk og Intuitiv lederskab
  • Ledelse i praksis, lederens mange kasketter
  • Omsætte strategiske hovedpunkter til konkrete handlinger og KPI’er

Kontakt os

Vi hører hjertens gerne fra dig.

Ring til os eller send en besked via nedenstående formular.